5x dwars door City

5x dwars door City

Wil je een leuk dagje in City doorbrengen? Check dan deze vijf tips.

Een cappuccino bij Ezprezzo
Je begint de ochtend goed bij Ezprezzo, een familiebedrijf waar gewerkt wordt met de lekkerste koffie van de beste kwaliteit. De barista's werken met eigen arabist koffiebonen, die rechtstreeks worden geïmporteerd van de koffieboer uit India en laten die branden door de Golden Coffee Box. Naast de heerlijke koffie, kun je ook genieten van een muffin of een versgebakken broodje. Op het terrasje pak je de eerste zonnestralen.

Rondsnuffelen bij De Tweede Verdieping
Lekker rondsnuffelen tussen de boeken, rustig een tijdschrift lezen of een lezing bijwonen. In De Tweede Verdieping kan het allemaal. In de lichte, open ruimte kom je tot jezelf, doe je nieuwe inspiratie of kennis op of ontmoet je nieuwe mensen.

Zaterdag weekmarkt                                                                                                                                   Iedere zaterdag staan de marktondernemers voor u klaar met de laatste aanbiedingen. Na deze weekend boodschappen is een hapje en drankje op Markt (het centrale buitenplein) even genieten en ontspannen.

Origineel Grieks eten bij Oregano
Bij Oregano kun je authentiek Grieks eten in een moderne ambiance. Het gezin, dat het restaurant met veel passie runt, besloot 40 jaar geleden naar Nederland te komen. Ze noemden het restaurant naar het heerlijke kruid ‘oregano’ dat hen doet denken aan hun jeugd. Bij Oregano eet je koude of warme mezzes (lekker om samen te delen), een salade of andere Griekse specialiteiten. Geniet hier van de lekkerste geur van de Griekse aarde.

Bruisend avondje bij De Kom
Voor een cultureel avondje ga je naar De Kom. Het bruist er van de activiteiten. Met het veelzijdige programma met verschillende genres is er voor alle leeftijden wel wat wils. Een voorstelling van een cabaretier, een concert, of een toneelstuk. In het theatercafé kun je vooraf of naderhand terecht voor een borrel en een hapje.